acaiberry

Myyntiin ilmestyy yhä runsaammin laihdutustuotteita. Jotkut ovat hyvinkin toimivia, toiset vähemmän.acai berry suomi Jonkun käyttö on vaaratonta, mutta muiden juuri päinvastoin.
Aluksi täytyy selventää, mitä ovat acaimarjat. Ne ovat pikkuisia marjoja, jotka ulkonäöltään muistuttavat mustikkaa. Väriltään ne ovat samaten kuin mustikka.  Ne kasvavat kosteilla seuduilla Amatsonin viidakoissa Brasilialaisissa palmuissa.  Puusta haarautuu muutamia oksia, joissa kasvaa jopa 6 kiloa marjoja.
Acaimarjat sisältävät useita elimistölle tarpeellisia hivenaineita, jotta elimistö toimisi moitteettomasti. Kuorensa alla nämä pienet marjat sisältävät antosyaaneja ja flavonoideja, jotka kuuluvat antioksidanttien ryhmään. Ne taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, jotka nopeuttavat vanhenemisprosesseja. Uskomattoman acaimarjan voima ei silti pääty antioksidanttisiin ominaisuuksiin. Marjat sisältävät myös suuren määrän vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi niistä löytyy useita aminohappoja ja rasvahappoja, erityisesti mainittakoon omega-6 ja omega-9. Niasiini ja beta-karoteeni ovat seuraavia mainittavan arvoisia Amatsonin marjan osia.
Kannattaa myös tietää, että Acaista  vain pieni osa on lihaa, koska suurin osa on siementä. Mm. siksi marjaa ei ole saatavilla tuoreena, vaan jo jalostettuna, esimerkiksi ravintolisänä. Tällainen valmiste on täysin turvallinen. Siinä on jo tiivistettynä koko arvokas marja.

Comments are closed.