Hur Acai bär bidrar till viktminskning.

Det är en bra fråga hur många personer har hittills inte lärt sig känna om açaibären än – frukterna från tropisk skogen i låglandområde kring Amazonfloden som har väldigt unika egenskaper? Den tämligen färska fynden av denna frukt förbluffade fullständigt näringsexperterna – informationen om acaibäret förmedlades världen runt och nådde nästintill alla nyfikna på detta ämne. Att det ökar metabolismen och i samma veva påskyndar förbränning av fett vet redan alla yrkesmän, läkare, dietister och människor intresserade med bantning.acaibär

Vad mer döljer sig under det hemlighetsfulla namnet acaibär? Bären innehåller 18 aminosyror, 29 fettsyror, 21 spårämnen, vitaminer B1, B2, B3, C och E, niacin, betakaroten, fosfor, nikotinsyra, kalcium, kalium, koppar och zink. Alla dessa substanser är hälsofrämjande och stödjer kroppens naturliga funktioner.

Denna frukt med unika egenskaper kan man finna i brasilianska ekvatoriala skogar. Bären växer på acai palmen i Amazonas, där deras framstående förmåga att stödja hälsan är allmänt uppskattad i kretsen av lokala folkgrupper. De hade snabbt kommit fram till att frukterna ger en enkel och fungerande metod till att bibehålla en ungdomlig uppsyn och en snygg kroppsbyggnad och därutöver att förbättra det allmänna hälsotillståndet.

AcaiBerry900 är ett preparat som hjälper till att gå ner i vikt, som rensar organismen från toxiska ämnen, och ger hyn en frisk, fräsch uppsyn. Man har bevisat att det förutom det i en stor grad upphäver effekten av för tidigt åldrande och förbättrar användarens kondition. Kosttillskottet bättrar ytterligare förmågan att koncentrera sig och reglerar mängden av kolesterol så att den är på den fördelaktigaste nivån. Dess vidare nyttiga effekter är att man sover bättre under natten, att det främjar det kardiovaskulära systemet, immunsystemet, och stärker den sexuella kraften. Alla örtmedel som baserar på denna enastående frukt höjer även synkvalitén.

Comments are closed.