Egenskaper av Acaibär som gör dem till en utmärkt detoxkur.

Det är intressant hur många personer har hittills inte hört talas om acai bäret än – bäret från djungeln i Amazonas som har väldigt unika egenskaper? Den relativt färska fynden av detta bär överraskade fullkomligt experterna i dietetik – data om acai bär förmedlades runt hela världen och nådde nästan alla intresserade. Att det stimulerar ämnesomsättningen och i samma veva påskyndar fett förbränningen vet redan alla yrkesmän, läkare, dietister och personer som vill gå ner i vikt.acai bär

Vad mer betecknar det underliga namnet açai bär? Frukten innehåller 18 aminosyror, 29 fettsyror, 21 spårämnen, vitaminer B1, B2, B3, C och E, niacin, betakaroten, fosfor, nikotinsyra, kalcium, kalium, koppar och zink. Alla dessa ämnen är gynnsamma för hälsan och underlättar kroppens naturliga funktioner.

Detta bär med enastående egenskaper kan man få tag på i regnskogar i Brasilien. Bären växer på açai palmen i Amazonområdet, där deras fantastiska hälsosamma påverkan är väl känd emellan lokala stammar. De hade snabbt upptäckt att frukten hjälper till att på ett enkelt sätt ha kvar ett ungdomligt utseende och en lockande kroppsbyggnad och därutöver att stödja det allmänna hälsotillståndet.

AcaiBerry900 är ett örtmedel som hjälper till viktminskning, som rensar kroppen från giftämnen, och ger hyn ett friskt, ungdomligt utseende. Man har visat klart att det förutom det avsevärt motverkar processer som gör att organismen blir biologiskt äldre och förbättrar användarens kondition. Naturpreparatet förstärker ytterligare förmågan att bli koncentrerad och stabiliserar kolesterolmängden så att den är på den fördelaktigaste nivån. Dess andra fördelar är att man somnar lättare under natten, att det stimulerar blodcirkulationssystemet, immunsystemet, och ökar den sexuella potentialen. Alla preparat som framställs utav denna enastående frukt förbättrar även synen.

Comments are closed.